Indulj el az anyagi biztonság felé szakértő segítségével!

Személyre szabott pénzügyi elemzés és konzulátció

Rengeteg pénzt megspóroltam volna, ha annak idején találok egy ilyen szolgáltatást, és egy pénzügyi szakértő rávilágít arra, hogy miket tegyek és miket ne ahhoz, hogy előrébb jussak pénzügyileg. Mik azok a szokások, nap mint nap meghozott hibás döntések, amik folyamatosan veszik ki a pénzt a zsebemből és mik azok, melyek megóvják és gyarapítják a vagyonom. Segít átnézni a pénzügyeimet és szembesít azokkal a tényekkel, amikkel én saját magamat nem tudtam vagy nem akartam szembesíteni.

Végzett közgazdászként azt hittem, hogy értek a pénzügyekhez, így nem is voltam nyitott az ilyesmire. Még ha nyitott is lettem volna, nem emlékszem, hogy találkoztam olyan szolgáltatással, ami ezt kínálta volna számomra.

Neked most adott a lehetőség. Használd ki!

Megnézted az Online Pénzügyi Alapozó videósorozatot, de felmerült benned egy csomó kérdés? “Hogyan kezdjek hozzá? Mit csináljak a meglévő hitelemmel, biztosításommal, adósságaimmal? Jó az, ami most van, vagy érdemes lenne megszüntetni, lecserélni? Segítség kellene a tervezéshez, mert még nem vagyok elég magabiztos. Egyáltalán biztos, hogy jó célokat határoztam meg magamnak?”

Esetleg kihagytad az Online Pénzügyi Alapozót és egyből az elemzést és konzultációt választottad, mert nem akarsz egyedül nekilátni a megvalósításnak?

A segítség itt van.

Képzeld el, milyen lesz, mikor már minden kérdésed tisztázva van, mikor már nincs bizonytalanság, mert pontosan tudsz mindent. Világosak a pénzügyi céljaid, melyek az életcéljaiddal is összhangban vannak és minden pénzügyi eszközöd a céljaid elérését szolgálja.
Személyiségtípusomból fakadóan hajlamos vagyok amolyan magányos farkasként mindent én csinálni, ami kicsit is érdekel, pláne, ha még van érzékem is hozzá. A pénzügyek pont ilyen terület volt nálam, hiszen közgazdászként, és ráadásul banki dolgozóként egyáltalán nem voltam nyitott arra, hogy bárkit hagyjak beleszólni.

Aztán az évek alatt rá kellett jönnöm, hogy még a legjobb szakembernek is szüksége van egy külső szemre, aki átnézi a dolgait, mert mindig van valaki tapasztaltabb, aki más nézőpontból képes megvizsgálni azt, amit én látok. Lehet,  hogy előbb-utóbb én is eljutnék odáig, de ki tudja mikorra és nem lenne már későn.

Azóta nem sajnálom megfizetni mások tapasztalatát és tudását, legyen az egy könyv, előadás vagy akár személyes konzultáció, coaching.

Valóban független szakértő

Egy olyan pénzügyi szakértőtől kapsz segítséget, aki nem akar semmilyen pénzügyi terméket eladni Neked. Mit jelent ez? Hogy amit mond, azt valóban függetlenül, őszintén és csakis a Te érdekedben teszi.

Garantált pozitív változás

A kapott tanácsok garantáltan pozitív változást hoznak a pénzügyeidben, amennyiben megfogadod és alkalmazod őket.

Szakértői csapat

Nem csak én állok rendelkezésedre, hanem szükség esetén külső szakértőket is bevonok, akik egy-egy pénzügyi területre specializálódtak.

Nincs termékértékesítés

Nem értékesítek pénzügyi termékeket, így nem kell attól tartanod, hogy megpróbálok eladni Neked egy tuti befektetést vagy biztosítást.

Teljeskörű kiszolgálás

Én nem értékesítek terméket, azonban nem lenne teljes a szolgáltatás, ha pont a legvégén hagynálak magadra. Igény/szükség esetén segítek a pénzügyi céljaidat leginkább szolgáló termék(ek) kiválasztásában.

Miért online?

Egészen egyszerű a válasz  erre a kérdésre. Nem szeretném, hogy a földrajzi korlátok szorítsák keretek közé a szolgáltatás elérhetőségét. Ne legyen akadály a távolság.

Felmerült benned a kérdés, hogy oké, vágjunk bele, de mi van, ha nekem nem jön be? Emiatt nem kell aggódnod. Ha a végén úgy érzed, hogy Neked nem érte meg, akkor jelezd ezt felém emailben a fizetéstől számított 180 napig, és visszakapod a teljes vételárat!

Az ajánlat
24.990 Ft

(27% ÁFA-t tartalmaz)

  Online Pénzügyi Elemzés

  2 óra konzultációs lehetőség (részletekben is felhasználható)

Mi fog történni a megrendelésed után?

A megrendelés gombra kattintva a Barion fizetési rendszerén keresztül egyszerűen, gyorsan és biztonságosan tudsz bankártyával fizetni.

A fizetést követően emailben megkapod az elemzés alapjául szolgáló kérdőív elérhetőségét. Kitöltöd a rövid, adatokkal együtt 31 kérdésből álló kérdőívet. Ezzel 10-15 perc alatt végzel.

A kérdésekre adott válaszaid alapján összeállítok Neked egy 4-5 oldalas elemzést, melyben segítek pénzügyi célokat megfogalmazni Számodra, javaslatokat teszek a tervezéssel, a megtakarításaiddal és ha van, a hiteleddel kapcsolatban. Ezt a kitöltéstől számított egy héten belül megküldöm a megadott email címedre.

Átolvasod az elemzést, és amikor elérkezettnek látod az időt, akkor jelezd felém emailben a konzultációs szándékodat. Egyeztetünk egy időpontot és átbeszéljük a kérdéseidet. A 2 órát nem szükséges egyben felhasználnod, lehet több alkalomra is elosztani, de ezt majd úgy is a feladat dönti el.

Gyakori kérdések

Mennyi idő kitölteni a kérdőívet?

A kérdőívvel gyorsan megvagy. 15 perc alatt bőven végezni lehet vele.

Csak bankkártyával fizethetek?

Igen, csak bankkártyás fizetés elérhető. Mindkettőnk számára ez a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás, ráadásul a pénzvisszatérítés is itt működik a legegyszerűbben.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

A bankkártyás fizetés teljesen biztonságos, a Barion Payment Zrt. fizetési rendszerén keresztül történik.

Hogyan érvényesíthetem a garanciát?

A vásárlástól számított 180 napon belül jelezd felém emailben, hogy érvényesíteni akarod a garanciát. Ezt követően intézkedek a visszafizetésről, ami napon belül megtörténik.

Mikorra kapom meg az elemzést?

A kitöltéstől számított egy héten belül elkészítem az elemzést. Amennyiben bármilyen előre nem látható esemény miatt ezt nem tudom tartani, akkor haladéktalanul jelzem feléd.

Hogyan zajlik a konzultáció?

Elküldöm az elemzést, Te elolvasod és ezt követően írsz egy emailt nekem, hogy szeretnél konzultálni. Az emailbe kérlek írd bele, hogy milyen időpontok megfelelőek számodra, valamint a telefonszámod is add meg, hogy az időpontegyeztetés miatt elérjelek.

Maga a konzultáció online lesz, tehát Messengeren, Skype-on, VIBER-en vagy bármilyen olyan felületen, ami mindkettőnk számára elérhető.

© SNCL Kft. – Csaladpenzugyese.hu – 2018