Lépj a gyorsító sávra!
ONLINE PÉNZÜGYI ALAPOZÓ

Rengeteg könyv tudása és sok év tapasztalata összefoglalva és rendszerezve alig több mint 2 órába sűrítve fillérekért a Tied lehet. Ezzel megalapozhatod az anyagi biztonságodat.

Minden tudás, amit az Online Pénzügyi Alapozó videósorozatban kapsz összeszedhető könyvekből, hanganyagokból és tapasztalatból. Ehhez viszont évek kellenek. Ha ezt meg akarod spórolni, akkor használd ki, hogy én már megtettem helyetted. Elolvastam, tapasztaltam, meghallgattam, pontokba foglalva rendszereztem és most átadom Neked.

A legtöbben ott rontják el a pénzügyeiket, hogy megszédülve a nagy ígéretektől beleugranak olyan pénzügyi konstrukciókba, legyen az akár hitel, akár befektetés, ami nem biztos, hogy nekik való. Ahhoz, hogy anyagilag biztonságban élj, először az alapokat kell lerakni. A hétköznapi pénzügyeidet kell rendbe tenni ahhoz, hogy képes legyél megfelelően kezelni és gyarapítani a vagyonod.

Onnantól, hogy ráébredtem az önképzés fontosságára és kaptam segítséget is a kezdéshez ajánlott könyvek formájában, nem volt megállás. Azóta mániákus önképző lettem és bár lassan olvasok, de havi egy könyvet még így is elfogyasztok. Az a rendszer, amit az Online Pénzügyi Alapozóban átadok több tucat könyv, rengeteg előadás, megszámláhatatlan mennyiségű hanganyag és a saját személyes tapasztalataim alapján állt össze. Ez bizony nem egyik napról a másikra, hanem hosszú évek alatt történt. Neked van ennyi időd, türelmed és kitartásod hozzá? Ha nincs, nem baj. Mit szólnál  kezdésként 138  perchez?

 Megszakadsz a munkában, de mégsem jutsz anyagilag egyről a kettőre?  

 Szeretnél megtakarítani, félretenni, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?

 Bizonytalan vagy pénzügyi kérdésekben?

 Nem tudod, hogy másoknak miért megy, Neked meg miért nem? 

 Vannak ugyan megtakarításaid, de nem vagy benne biztos, hogy a Neked leginkább megfelelőt választottad?

Alapozd meg az anyagi biztonságod!

Felejtsd el, ahogyan eddig volt. Gondolj bele, milyen lesz, amikor nem kell a napi pénzügyek miatt aggódnod, mert mindenre van terved és felkészült vagy. Vannak tartalékaid, felkészülten és tudatosan kezeled a pénzügyeidet. Elkezdesz vagyont felhalmozni, megszűnnek a pénzzel kapcsolatos félelmeid és megteremted az anyagi biztonságot magadnak és családodnak. Jól hangzik, igaz?

Ha egyszer megváltozik a gondolkodásmódod, onnantól már nem tudsz ugyanúgy nézni a dolgokra, mint azelőtt. Az önképzéssel megszerzett tudás nem csak a saját hibás gondolkodásomra világított rá. Egyből észreveszem, ha valaki hasonlóan gondolkodik, mint én korábban, és azt vettem észre, hogy nagyon sokan járnak hozzám hasonló cipőben. Örököltek szokásokat, amik nem viszik előre az életüket, sőt inkább lefele tartanak “segítségükkel”. Ha ezeket a szokásokat lecserélnék, akkor az nagyot lendítene az életükön. Ennek szellemében készítettem el az Online Pénzügyi Alapozó videósorozatot, mely a pénzügyi szokásokra szorítkozva segít Neked a helyes utat megtalálni.

Mojzes Gábor nagyszerű szakember és nem mellesleg jó barátom, ezért igyekeztem úgy nézni ezeket a videókat hogy a lehető legkritikusabb legyek velük. És bele is tudok kötni, de nem a tartalmába mert az brilliáns, nem is a céljába, az vitathatatlanul zseniális. Az viszont nagy hiba hogy nem jelent meg a piacon évekkel ezelőtt ez a sorozat! Így egy kisebb generációnak kellett nélkülöznie a benne lévő alapvető gazdasági tudásbázist. Ennek terhe örökre az alkotón pihen!

Fehér Péter

régióigazgató, BNI

Ha ezeket az ismereteket 15-20 évvel ezelőtt tanították volna a középiskolákban, akkor nem lett volna szükség a devizahitelesek megmentésére.

Zoltán, Pécs

Az oktató anyagok lényegre törőek, mindenki számára érthetőek és hasznosíthatóak. Amióta követjük az itt elhangzottakat, nőtt a megtakarításaink összege és nem okoznak gondot a váratlan kiadások sem, mert fel vagyunk rá készülve.

Liber Zsuzsanna, Pécs

Az Online Pénzügyi Alapozó oktató videóanyag lényegre törően összefoglal alapvető pénzügyi tudnivalókat és bemutat számos, a mindennapok során hasznosítható tippet, melyek segítenek a pénzügyi tudatosság fejlődésében.

Mindenkinek ajánlom, aki egy lépéssel közelebb akar kerülni céljai megvalósításához. Gergő, Győr

9 videó, 138 perc

Több tucat könyv, megszámlálhatatlan előadás és hanganyag, valamint sok év tapasztalata 9 videóba és összesen 138 percbe sűrítve.

Garantáltan pozitív pénzügyi változás

Amennyiben a videókban elhangzó tudást, és praktikákat alkalmazod, akkor garantálom, hogy a pénzügyeid pozitív irányba fognak megváltozni. Azonban, ha csak megnézed őket, de nem teszel semmit, változás sem lesz, ezt is garantálom.

Nézz bele a képzés első 6 percébe!

Korlátlan hozzáférés

A videók megnézésének nincs időkorlátja. Bármikor megnézheted őket, akár egyszerre, akár hetekig elhúzva, ahogy Neked kényelmes. Kedved szerint bármikor újranézheted őket.

Nem igényel előképzettséget

A videókban elhangzottak nem igényelnek semmiféle pénzügyi előképzettséget. Közérthetően fogalmazok és igyekszem a lényegre szorítkozni, hogy ne raboljam feleslegesen az idődet.

Bónusz

1. Családi költségvetés tervező táblázat

Bónuszként odaadom Neked azt a családi költségvetés tervező táblázatot, amit mi is használunk a saját napi pénzügyeink nyilvántartásához.

(Értéke 4.990 Ft)

2. Az Online Pénzügyi Alapozó lépései folyamatábra

Hogy bármikor rá tudj nézni és emlékeztetni magad a teendőkről, bónuszként megkapod az Online Pénzügyi Alapozó lépéseit összefoglaló folyamatábrát.

(Értéke 990 Ft)

Miről szól az Online Pénzügyi Alapozó?

1. Pénzügyi célok meghatározása

Megtanulod, hogy hogyan tűzz ki pénzügyi célokat magad elé, mire figyelj oda, milyen módszert alkalmazz, és miket vegyél figyelembe.

2. Tervezés

A célok meghatározása után segítek megtervezni az elérésükhöz vezető utat. Megmutatom, hogyan tudod kézben tartani a pénzügyeidet.

3. Felkészülés a váratlan kiadásokra

Ezt a részt már talán ismered és alkalmazod is. Ez is a tervezés része, mégis külön részt szentelek neki, mert kiemelten fontosnak tartom. Hogyan készülj fel a célod elérését hátráltató váratlan pénzügyi akadályokra?

4. Felkészülés a váratlan élethelyzetekre

Még mindig a tervezés, de egy újabb rendkívül fontos és ezért külön tárgyalandó téma. Nemcsak váratlan pénzügyi akadályok veszélyztethetik a célod elérését, de olyan váratlan élethelyzetek is, amikre gondos odafigyeléssel fel lehet előre készülni.

5. Megtakarítás és befektetési lehetőségek

Megtanulod azt a szemléletmódot, ami segít abban, hogyan képezz megtakarításokat. Mit csinálnak rengetegen rosszul, ami miatt nem tudnak megtakarítani? Mit csinálj másképp?

Megismered azokat az alapvető pénzügyi és nem pénzügyi befektetési termékeket, lehetőségeket, melyekkel a leggyakrabban találkozhatsz.

6. Hitelek

Az ábrán szándékosan nem szerepel ez a pont, mert a hitel (és itt csak a lakossági hitelekről beszélek) jellemzően nem segít a pénzügyi céljaid megvalósításában. Szó lesz arról, hogy miért van ez. Ismét egy szemléletmódot tanítok meg, ami segít a későbbi döntéseid meghozatalában.

Ne habozz tovább! Lépj a gyorsító sávra, spórolj éveket és alapozd meg az anyagi biztonságod!

Felmerült benned a kérdés, hogy oké, de mi van, ha nekem nem segítenek a videók? Emiatt nem kell aggódnod. Ha a végén úgy érzed, hogy Neked nem érte meg, akkor jelezd ezt felém emailben a fizetéstől számított 180 napig, és visszakapod a teljes vételárat.

Miért kerül fillérekbe, ha ennyire jó?

A célom, hogy minél több ember számára elérhető legyen a tudásanyag, és ezáltal megmutatni, hogy egy pénzügyi tanácsadó akkor is tud segíteni, ha nincs valakinek megtakarítása. Akár egy ház építésénél, a pénzügyek esetében is előbb az alapokat kell jól lerakni, amire aztán építkezni lehet. Hiába keresel jól, vagy fekteted be a legjobbnak tűnő, trendi pénzügyi termékekbe a pénzed, ha az alapok, a gondolkodásmód nincs rendben, akkor csak lassan vagy egyáltalán nem jutsz előrébb. Csodákat én sem tudok tenni, de ha csak annyit sikerül elérnem, hogy felismered a rossz pénzügyi szokásaidat és lecseréled jókra, már megérte.

Az ajánlat
2.990 Ft

(27% ÁFA-t tartalmaz)

  Online Pénzügyi Alapozó videósorozat

 1. Bónusz: Családi költségvetés tervező táblázat (értéke: 4.990 Ft)

 2. Bónusz: Az Online Pénzügyi Alapozó lépései folyamatábra (értéke: 990 Ft)

Mi fog történni a megrendelésed után?

A megrendelésedet a Barion rendszerén keresztül bankkártyával tudod kifizetni. Egyszerű, gyors és biztonságos.

A fizetést követően emailben megkapod a videósorozathoz történő hozzáférésed.

Mivel a videók egymásra épülnek, ezért javaslom, hogy először mindenképpen sorrendben nézd meg őket.

A videók megnézésének nincs időkorlátja. Bármikor megnézheted és újranézheted őket.

Milyen hosszúak az oktató anyagok?

A kilenc videó összesen 138 perc hosszú. Az egyes részek hosszúsága eltérő, van 6-7 perces és van több mint 30 perces is.

Csak bankkártyával fizethetek?

Igen, csak bankkártyás fizetés elérhető.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

A bankkártyás fizetés teljesen biztonságos, a Barion Payment Zrt. fizetési rendszerén keresztül történik.

Hogyan érvényesíthetem a garanciát?

A vásárlástól számított 180 napon belül jelezd felém emailben, hogy érvényesíteni akarod a garanciát. Ezt követően intézkedek a visszafizetésről, ami napon belül megtörténik.

Mikor kapok hozzáférést a videókhoz?

A fizetést követően gyakorlatilag azonnal megkapod emailben a hozzáférésed.

Van-e időkorlátja a videók elérésének?

Nincs. A videókat tesztés szerint bármikor megnézheted és újranézheted.

© SNCL Kft. – Csaladpenzugyese.hu – 2018